Shihan Jesper Trier

Startede i Kyokushinkai: 1978
Grad: 5.dan okt. 2007

Stævner:

Modereret knock down: Deltog første gang i et Modereret stævne i 1981, og siden flere.
Knock down: Deltog første gang i et Knock down stævne i 1984, og siden flere bla. Danish Open 1986, British Open 1987 og 1988.
Kata: EM 1988 og 1998

Instruktørstatus:

Begyndte som assistent i 1980 og efter et ½ år begyndte jeg som instruktør i Roskilde, og underviser der stadig fast en gang om ugen.
Da jeg flyttede til København pga. studierne, underviste jeg i en årrække i Karateklubben Kyokushinkai København (Glentevej), hvor jeg også sad i instruktørudvalget. Holdt op med at undervise der, da jeg flyttede fra København.
Har undervist i flere andre klubber i Danmark og Norge, samt enkelte gange på den Hollandske sommerlejr og i Japan.

Dommerstatus:

National hjørnedommer og kampleder.
International hjørnedommer.
International kampleder.
National kata dommer.
International kata dommer.

Andet:

Deltaget i Dansk Idræts forenings kurser: Idrætspsykologi, kredsløbstræning og Idræt for børn og unge. Ernæringskursus 2003.
Interne instruktørkurser.
Har siden klubben blev en forening været medlem af bestyrelsen. De første 10 år som klubbens kasserer.
Er formand for den Tekniske Komité i DKO.
Europæisk weekende kursus Ungarn 1997
Træningsweekend med Shihan Fitkin: 1988.
Påskelejr Sverige 2003
Har siden 1984 arrangeret dansk sommerlejr. Har arrangeret mange vinterlejre og sort-og brunbælte lejre.

Cirkelspark ved et tempel i Japan

Sidelæns spark

Jesper efter 30 kampe til