foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kommende aktiviteter

Login Form

 

Karate kidzz.

 

 

 

Nyt, 28/9-16:

 

Den 1. torsdag i oktober, november og december måned er kidzz  forældrene velkomne til at blive og overvære hele træningen.

 

Husk at der er løbende optage på kidzz holdende, og for nye kidzz kan dette være en god måde at få en tryg introduktion til træningen.

 

Kidzz er de mindste børn vi træner i alderen 3-7 år. Vi blander altid leg ind i den mere traditionelle karate træning, så alle har det sjovt.

 

Som i alt karate træning, er disciplin og respekt for både hold-kammerater og trænere meget vigtigt. 

 

Vi er det samme hold af to voksne, og et par lidt ældre børn der træner børnene hver uge. Så  lærer vi  hurtigt hinanden at kende, og selv de lidt mere reserverede børn,  som de første par gange kan være lidt utrygge , tør hurtigt op og deltager med glæde.

 

Erfaringen har lært os, at børnene har svært ved at koncentrere sig og bliver hurtigere kede af det, hvis mor og far sidder og kikker på.
Så vi har ingen forældre i dojoen under træningen. Forældre er dog velkomne til at overvære eller deltage i lidt leg eller træning de sidste 20 min, den første torsdag hver måned. Både børn og forældre nyder at skyde hinanden i stikbold, eller når børnene får lov til at rette mor eller far i hvordan et slag eller spark skal udføres.

 

Det er kun de ældste Kidzz, der får lov til at snuse til lidt kamp. Det er vigtigt for os, at alle har det sjovt og at de lidt mere øvede passer på de lidt mere uerfarne.
Der er ingen tvang eller pres om at deltage i kamp eller voldsom leg. En  træner eller assistent finde på noget andet, for de der ikke ønsker at deltage.