Så er det i morgen mandag den 15. juni vi vender tilbage til normale hold i klubben. Alle hold er aktive, også Kihon og Kata om søndagen.

Den 29. juni starter vi så på sommertræningen. Der kommer mere ud om det, men hele sommeren vil vi tilbyde træning 5 dage om ugen.

Vi skal dog huske på at passe på hinanden. Derfor bliver der arbejdet stærkt i klubben med at gøre alt klart til i morgen. Der bliver sat flere sprit dispensere op, der bliver sæbevand til afvask af redskaber mm.

Herunder er der retningslinjer som skal følges.

Retningslinjer for medlemmer i Roskilde Karate Klub.

• Grundelementerne for forebyggelse af smittespredning, som alle bør efterleve, er for at undgå at smitte andre i klubben.
    Vi har alle stadig et fælles ansvar for, at spredningen af corona-smitte fortsat kan holdes under kontrol, og et ansvar for at vi alle kan dyrke Karate forsvarligt.
  • Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste, muskelømhed eller ændring af smags- eller lugtesans.
  • Hygiejne med fokus på hosteetikette, håndhygiejne og kontaktpunkter.
  • Kontaktreduktion med fokus på afstand til hinanden, og ved partner træning skal man være opmærksom på varigheden.
  • Vær særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, eller vask hænder med vand og sæbe. Der vil altid være vådservietter eller håndsprit tilgængeligt i klubben, samt sæbevand til rengøring af redskaber.
  • Host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.
  • Du skal medbringe egen fyldt vandflaske/drikkedunk
  • Du må meget gerne medbringe egen håndsprit.
  • Hvis der er træning med plethandsker eller puder, så må du ikke dele disse redskaber med andre under træningen, det er kun dig som må bruge samme pude/redskab. Puden skal efter træning tørres af med vand og sæbe (ikke sprit).
  • Hvis du vil deltage i træning med redskaber og partner, skal du have din egen rene klud med, så du kan aftørre de redskaber du bruger. Kluden tager du med hjem og vasker.
  • Ved træning med partner, pudetræning eller lignende skal du medbringe mundbind, ellers må du ikke træne med partner. Du kan også sammen med mundbind, vælge at tage træningsbriller med (f.eks cykelbriller som sidder stramt, med klare glas). Mundbind og træningsbriller er noget du selv medbringer.
  • I starten vil der kun være partner træning på kampholdet og voksenhold, indtil vi får noget erfaring.
  • Er der noget træning med partner i løbet af træningen, så vil du kun have samme træningspartner. Man skifter ikke træningspartner i timen.
  • Så gør vi som de fleste klubber i Japan.
    Kom omklædt, da du ikke kan benytte vores baderum.
  • Kom i sidste øjeblik, eller vent udenfor indtil dit hold starter, så vi undgår for mange i klubben.
  • Det er ikke muligt at benytte sofa og stole i klubbens reception og opholdsområde, så vi opfordre alle til at blive udenfor klubben og vente.

På vegne af Bestyrelsen og Instruktørudvalget.
Shihan Jesper Trier