Nye retningslinjer fra mandag den 25. oktober 2020

Osu

Det har været 2 lange dag, med mange mails og telefoner.
Det er jo kort varsel man får fra regeringen, men fuldt forståeligt når man ser smittetallene.

Vi har måtte ændre flere hold. Nogle hold er helt aflyst, andre flytter dag. Kampholdet holder pause lige nu.
På voksenhold må der ifølge vejledningen være 9 medlemmer og 1 instruktør.

Princippet vi lige nu følger, er at der stort set kun er et hold som træner af gangen, med én undtagelse om torsdagen.
Om torsdagen har vi lavet et ekstra hold, Børn begyndere, da der er rigtig mange børn på det nuværende hold, 32 i torsdags.

Vi har sat et ekstra voksenhold ind mandag og onsdag, det giver plads til 30% flere over 21 år som kan træne pr. træningsdag.’

Der vil blive tilmeldingslister til alle voksenhold. Vi håber på solidaritet, så har man trænet om mandagen, så er man ikke den første som skriver sig på om onsdagen, eller om mandagen hvis man har trænet om onsdagen.

Samtidig kan man jo se om et hold bliver fyldt op. Er man fx voksen blåbælte, og ens hold er fyldt med 9 medlemmer, så kan man, hvis der er ledigt på begynder/orange holdet, jo melde sig på i sidste øjeblik, så man ikke tager pladsen for en begynder/orangebælte. Det kan naturligvis gøres på alle hold.

Vedrørende gradueringer, så gennemføres børnegradueringen som planlagt mandag den 9. november, så den 9. november aflyses alle voksenhold.

Vedrørende voksen gradueringen, så kommer der flere oplysninger ud efter sidste tilmelding. Det kommer jo helt an på hvor mange som skal til graduering, er der mere end 10 stk, så skal vi jo lave flere gradueringer.

Se vejledningen vedrørende mundbind, vi indføre allerede i morgen nye regler.

Vi er godt klar over at det vil gå ud over nogle, men jeg håber alle bakker os op i denne situation.

Se vedhæftede filer og herunder: